Tahsin ERDEM
ZONGULDAK BELEDİYE BAŞKANI
Biyografi Mesajı Fotoğraflar
Başkanın Sosyal Medya Hesapları

03/01/2024 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

03 Ocak 2024

03/01/2024 TARİHİNDE VEFAT EDENLER

İbrahim ve Fatma Köroğlu’nun kızlarıVehbi,Süleyman,Muharrem,Ali,Nejla ve Merhum Emin’in ablalarıEkrem ve Nazan’ın anneleriAYŞE BİRBİR vefat etmiştirCenazesi bu gün Asri mezarlık camisinde kılınacak öğle namazı sonrası aynı yerde defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.Belediye Başkanlığı AYŞE BİRBİR’e Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Merhum Hacı Hasan Gün’ün kızıMerhum Ahmet Uzunoğlu’nun eşiAyşe Şafak,Havva Okurterzi,Nevzat,Erol,Abdul Kerim Gün,Sebahat ve Merhum Sabiha Topal’ın ablalarıBülent,Candan,Papatya ve Cengizhan Uzunoğlu’nun anneleriMELAHAT GÜN UZUNOĞLU vefat etmiştirCenazesi bu gün Uzunmehmet camisinde kılınacak öğle namazı Kavaklık aile mezarlığına defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.Belediye Başkanlığı MELAHAT GÜN UZUNOĞLU’na Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Merhum Ayşe Üstünbaş’ın eşiAli,Hayri,Halit,İbrahim,Recep,Cemil ve Selehattin’in abileriBahçelievler Öğretmenlerinden Esma Üstünbaş’ın babasıSelçuk Erdem’in kayınpederiŞABAN ÜSTÜNBAŞ vefat etmiştirCenazesi bu gün Uzunmehmet camisinde kılınacak öğle namazı sonrası Devrek Yassı Ören köyünde defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.Belediye Başkanlığı ŞABAN ÜSTÜNBAŞ’aAllah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Terakki Mahallesi sakinlerindenTTK dan emekliNURİ KAYIKCI vefat etmiştirCenazesi bu gün Uzunmehmet camisinde kılınacak ikindi namazı sonrası Asri mezarlığına defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.Belediye Başkanlığı NURİ KAYIKCI’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Cavit Yılmaz’ın eşiMurat,Erdinç ve Ebru Yılmaz’ın anneleriNurten,Gülşen Yılmaz ve Mert Demirağlar’ın kayınvalidesiGümüşhane EsnaflarındanŞENGÜL YILMAZ vefat etmiştirCenazesi bu gün Uzunmehmet camisinde kılınacak öğle namazı sonrası Asri mezarlığına defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.Belediye Başkanlığı ŞENGÜL YILMAZ’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Orman İşletmesinden emekli Süleyman Hamzaçebi’nin eşiÜmmühan ve Fatih’in anneleriTurgay Güllü’nün kayınvalidesiFATMA HAMZAÇEBİ vefat etmiştirCenazesi bu gün Asri mezarlık camisinde kılınacak öğle namazı sonrası aynı yerde defnedilecektir. Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.Belediye Başkanlığı FATMA HAMZAÇEBİ’ye Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.

 

Çaydamar Mahallesi sakinlerinden,Merhum Hacı Kemal Altunkaya’nın eşi,Hilmi, Cevat, Nebahat, Şaban, Mustafa ve İsmail Altunkaya’nın anneleri,SATI ALTUNKAYA vefat etmiştirCenazesi bugün Çaydamar İnamiye camisinde kılınacak öğle namazı ardından Merkez Kumtarla Köyü Başören Mahallesinde bulunan aile mezarlığına defnedilecektir.Akraba, dost ve tanıdıklarına üzüntüyle duyurulur.Belediye Başkanlığı SATI ALTUNKAYA’ya Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına başsağlığı diler.Not: Cenazeye gitmek isteyenler için saat 13:30 da Ay Ekmek Fırını karşısındanaraç kalkacaktır.